Dec 30, 2011 - Personal    No Comments

Hello World … sau primul post pe blog

“Hello World” – un text foarte cunoscut pentru pasionaţii de IT. De cele mai ori este primul mesaj afişat atunci când un începător pătrunde în lumea limbajelor de programare. S-ar putea spune că acesta este mesajul cu care unii îşi încep cariera de programatori.
Dacă textul din titlu este atât de prezent în viaţa unui programator, de ce nu ar fi bun si ca titlu pentru primul post de pe un blog !?

Hmm… ar fi cazul să mă prezint. Mă numesc Emil Pricop.  După cum v-aţi dat seama sunt pasionat de IT. Momentan (şi se pare că în următorii 3 ani voi fi consecvent) am o ocupaţie foarte interesantă şi plină de provocări: sunt doctorand în domeniul Ingineria Sistemelor la  Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.  Pentru a-mi cunoaşte mai bine activităţile vă rog să vizitaţi paginile site-ului meu.

Nu sunt la primul post pe un blog,  am cochetat cu blogging-ul  şi în trecut pe emilpricop.wordpress.com.  Am avut multe idei pe care, din păcate, nu le-am putut pune în  practică în special din lipsa timpului. După o pauză destul de lungă de scris m-am decis să aloc ceva timp acestei activităţi şi iată că, la început de 2012, mi-am creat un blog chiar pe domeniul meu…
Îmi propun ca pe acest blog să puteţi găsi o serie de articole (posturi) interesante legate în principal de domeniul IT. Voi încerca să fiu obiectiv şi să intru în dialog cu cititorii mei, pentru a genera conţinut de calitate.

Urmăriţi blogul, vă asigur că vor urma câteva surprize…

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

*