Jan 1, 2012 - Personal    No Comments

La Multi Ani 2012!

2011 tocmai s-a încheiat. 2012 abia a început. La Mulţi Ani!

Felicitare 2012

Pot spune că anul 2011 a fost un an bun pentru mine, mai ales din punct de vedere profesional. Spun asta pentru că în acest an:

  • am finalizat cu succes masteratul în Automatizări Avansate la UPG Ploieşti;
  • m-am înscris la doctorat la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, în domeniul Ingineria Sistemelor, sub conducerea domnului profesor Nicolae Paraschiv;
  • mi-am schimbat locul de muncă;
  • am devenit blogger, cu domeniu şi tot ce trebuie :).

 

La sfârşitul anului 2011 am  încheiat colaborarea, începută acum  7 ani, cu o echipă de specialişti condusă de domnul Toader Melinte. Cu ajutorul dânsului am evoluat foarte mult, am căpătat experienţă practică şi m-am format ca inginer-cercetător.  Doctoratul este continuarea acestei evoluţii. De curând m-am alăturat ca inginer-doctorand cu frecvenţă minunatei echipe a Departamentului Automatică, Calculatoare şi Electronică de la UPG. Aici am întâlnit oameni, în adevăratul sens al cuvântului,  şi specialişti desăvârşiţi şi am avut parte de experienţa provocatoare a lucrului cu studenţii, dar şi de nenumărate satisfacţii.

Sper ca şi anul 2012 să fie cel puţin la fel de bun ca 2011. Ştiu încă de pe acum că urmează un an încărcat, plin de responsabilităţi, un an în care trebuie să ating obiective mai înalte. Din păcate asta înseamnă mai puţin timp liber, mai puţin timp pentru mine. Totuşi îmi propun ca în 2012 să îmi rezerv şi puţin timp pentru mine şi pentru cei dragi.  Lor (părinţilor mei, bunicii şi în special Marilenei) trebuie să le mulţumesc pentru înţelegere, pentru că au fost alături de mine mereu şi sunt sigur că mă vor sprijini în continuare. Probabil că vor mai urma câteva surprize în 2012, dar nu cred că este momentul şi locul să dezvălui câte ceva din ceea ce am planuit eu… Ştiţi că se spune că dorinţele dezvăluite nu se mai îndeplinesc !?

Vouă, cititorilor mei, vă urez sănătate şi linişte în suflete! Vă doresc ca toate visurile să se împlinească, să aveţi parte de realizări, prosperitate şi fericire!

La Mulţi Ani!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

*