Jan 1, 2013 - Personal    1 Comment

La Multi Ani 2013!

2012 s-a încheiat de câteva minute, iar 2013 abia a început. La mulți ani! Vă doresc ca  2013 să fie un an mai bun decât cei trăiți până acum!

 La multi ani 2013

Sper ca anul 2013 să fie un an mai bun și pentru mine. Pe plan profesional 2012 a fost excelent, dar urmează un an cu multă muncă, multe responsabilități și poate ceva schimbări în bine…Ar trebui ca la sfârșitul anului să am finalizate primele două rapoarte de cercetare pentru doctorat. Sper să se vadă și rezultatele colaborării (zic eu bune) cu studenții de la Automatică, Calculatoare și Electronică de la UPG, concretizate în special în proiecte de diplomă interesante.
Colegilor de la Universitate le doresc un an mai bun, cu multe, multe realizări! Studenților cu care lucrez aș vrea să le mulțumesc pentru buna colaborare pe care o avem și să le urez succes în tot ceea ce întreprind!

Să trecem la planurile și dorințele pentru 2013. Îmi propun să îmi fac mai mult timp pentru mine, să mă apreciez mai mult. Ieri mă gândeam că n-ar fi rău să mă mai și răsfăț uneori… Îmi propun ca în 2013 să fiu mai liniștit și mai fericit decât în 2012. Vreau să călătoresc mai mult și să cunosc cât mai mulți oameni minunați…  Vreau să muncesc mai mult, mai eficient, mai organizat. Vreau să dăruiesc și să primesc înapoi la fel de mult… C. știe foarte bine despre ce vorbesc aici! A… și îmi doresc foarte mult să fiu fericit (mare atenție la asta C. sper ca într-o bună zi să înțelegi și să înveți ceva…)! Sper să nu mai dezamăgesc oamenii dragi, așa cum am făcut-o în 2012 cu M. și la rândul meu să nu mai fiu dezamăgit de cei în care am avut încredere…

În 2013 nu vreau să fiu perfect, dar vreau să fiu cât pot eu de bun în toate aspectele vieții! Asta e țelul meu pentru noul an….

Vouă, cititorilor mei, vă urez sănătate și liniște în suflete! Vă doresc ca toate visurile să se împlinească, să aveți parte de realizări, prosperitate și fericire!

P.S.: Îmi doresc ca în 2013 să scriu mai des pe blog, să am mai mulți cititori și să primesc mai mult feedback.

1 Comment

  • super postarea,m-ati impresionat mult domnule profesor cu gandurile dumneavoastra,va mulyumesc pentru urarile si gandurile de bine si va doresc sa aveti un an plin de realizari atat pe plan profesional cat si sentimental si multa sanatate sa ne puteti invata in continuare cum ne ati invatat si pana acum.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

*